Amacro Matériaux
Ontdek onze nieuwe winkel in Braine-le-Château!
Meer info
Afbraakwerken

Vrijblijvende offerte
Containerdienst & transport

Vrijblijvende offerte

 

 


WAT DOEN WE?

Bij Amacro uit Vlaams-Brabant kunt u terecht voor grond- en afbraakwerken, recyclage, sorteringen, verhuur van afvalcontainers en een TOP (tijdelijke opslagplaats van uw gronden). Bovendien hebben we ook onze eigen betoncentrale voor gestabiliseerd zand, funderingsproducten en alle granulaten afkomstig uit recyclage.

Dankzij onze centrale ligging in Vlaams-Brabant kunnen we over het hele land aan de slag met grond- en afbraakwerken. U kunt bij ons rekenen op een snelle en volledige service. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons afval komen storten en onmiddellijk steenslag of gestabiliseerde zanden terug meenemen. Na afbraakwerken voeren wij ook direct grondwerken uit, inclusief het aanleggen van funderingen met producten uit onze eigen recyclagesite. Bekijk enkele van onze projecten.

HOE DOEN WE HET?

Amacro plaatst het milieu voorop. Als recyclagebedrijf doen we er dan ook alles aan om te voldoen aan de milieueisen van de overheid, zowel voor Vlaams-Brabant als voor België. Ons doel is om restafval tot een minimum te beperken of zelf volledig te recycleren. Zo wordt bouw- en afbraakmateriaal voor 100% verwerkt tot gerecycleerde granulaten. Wat we niet kunnen recycleren, wordt naar gespecialiseerde verwerkingscentra gebracht.

MEER WETEN?

Contacteer ons als u meer informatie wilt over grond- en afbraakwerken, recyclage, sorteringen, verhuur van afvalcontainers of TOP. Ook buiten Vlaams-Brabant zijn wij u steeds van dienst.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie