Tijdelijke opslagplaats grond

 

TOP: Tijdelijke opslag van grond
Om een totaalpakket aan onze klanten aan te bieden, voorzien we ook de mogelijkheid tot de tijdelijke opslag van grond. We hebben dus een opslagplaats ter beschikking waar u niet verontreinigde gronden voor een bepaalde periode kunt onderbrengen of storten en door ons laten verwerken.

 

Als gecertificeerde tussentijdse opslagplaats (C-TOP) zijn wij aangesloten bij de Grondbank (2010/0041) en gaan we te werk volgens hun voorschriften. Ons certificaat bevestigd dat we voldoen aan het kwaliteitsreglement van OVAM. En dat is dan weer een essentiële voorwaarde om erkend te worden door de minister van Leefmilieu.

Kwaliteit troef


De partijen van onze TOP worden geanalyseerd door een erkend labo op milieuhygiënische en bouwtechnische eigenschappen. Wanneer we de uitslagen hebben ontvangen, kan de grond behandeld worden met kalk. Dit zorgt voor een verbeterde kwaliteit van de grondoverschotten.

Oog voor het milieu

Na het doorlopen van dit proces kan deze grond perfect gebruikt worden voor aanvullingen of onderfunderingen. Hierbij houden we rekening met het milieu en hoeven we de natuur niet onnodig te beschadigen voor het ontginnen van aanvulmaterialen. Deze grond is altijd traceerbaar door de vooropgestelde richtlijnen van de Grondbank.

Vraag het ons

Wil u meer weten over de tijdelijke overname en opslag van grond? Contacteer ons dan gerust.

Of wil u graag een prijsschatting ontvangen, vraag dan hier een offerte aan.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie